Massa skoj på gång!

Publicerat: 2011-09-06 Kl: 21:44:10 | I kategori: Allmänt


Har visst inte blivit så många blogginlägg sista veckan. Vi har haft fullt upp och hittat på saker och även hunnit med att ta det lugnt. Det tror jag att vi alla behöver hinna med ibland.
Barnen trivs bra på förskolan. Imorgon har de fotografering och vi var idag och handlade varsin ny T-shirt till dem som de ska få ha på sig imorgon. Vad det blir får ni se om 3 veckor när vi får hem bilderna! :)

Passade även på att köpa kalsonger till Levi! Han fick välja helt själv vilka han ville ha och såklart så blev det med Blixten McQueen på. Vi har nämligen pratat med honom att nu när blöjorna tar slut så är de slut och då måste han "på riktigt" börja gå på toaletten och använda kalsonger. Han är helt med på saker och pratar mycket om det! :) Kommer bli riktigt spännande att följa hur det går för honom.


Dessa valde Levi



I helgen var vi på nyöppnade Mio möbler här i Upplands Väsby. De öppnade i torsdags och hade öppningserbjudande hela helgen att man får tillbaka 200:- för varje 1000:- som man handlar för! Otroligt bra erbjudande. Så vi köpte en matta till vardagsrummet. Det var 20% på alla mattor plus att det även var det där öppningserbjudandet. Så vi fick mattan till nästan halva priset!!! Like a lot!!! Har även fått lite nya idéer till Noels rum som vi ska se över! Kommer bli ett spännande projekt som vi ska dra igång med hans hjälp! :) Längtar!

 

Längtar till UnderBara Barn mässan den 14-16 oktober.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0