Lördag.

Publicerat: 2011-09-10 Kl: 22:59:44 | I kategori: Allmänt


Lördag idag hela dagen! Konstigt va?! eller! :) Imorse tog vi en lugn och skön sovmorgon! Kändes välbehövt. Vaknade till strålande sol och blå himmel. Riktigt underbart då vi haft mycket regn senaste veckan. Idag i alla fall så berättade jag för Levi efter frukosten att nu så är blöjorna slut och det är dags att använda bara kalsonger och kissa/bajsa på toaletten. Levi tog det hela på allvar och tog genast av sig blöjan och Blixten McQueen kalsongerna åkte på.

Idag har vi flängt runt lite. Blev en tur till Stadium för att köpa en vinteroverall till Levi. Det blev även nya träningskläder till barnen som det ska få ha när deras gympa börjar! Shorts och T-shirt från Soc blev det.

Efter den svängen gick vi en snabbis upp till tivolit för att träffa Jossan och barnen en snabbis! Det blev en snabbis där för oj så dyrt det var 40:- för en åktur! Rostiga karuseller som inte alls såg förtroendeingivande ut. Så det blev inget karusellåkande för Noel och Levi. Vi åkte vidare på ett litet uppdrag.

När vi kom hem ville Noel gå på cykelpromenad. Självklart gick vi hela familjen på cykelpromenad. Noel har nu blivit så duktig på att cykla att stödpinnen inte ens behöver följa med. Han startar helt själv utan att vi behöver hålla i och bromsar även i nedförsbackar. Så imponerande av honom! När vi kom tillbaka hade även grannflickan kommit hem så vi gick iväg på en längre cykelpromenad med henne och hennes pappa! :) Så roligt! De är så duktiga barnen och så omtänksamma. Noel väntade in henne när han hade cyklat i förväg. De är så snälla mot varandra och verkligen berömmer varandra på ett fint sätt!

Juste Levi blöjfri idag! Det har gått hur bra som helst. Trots att vi har varit iväg har det inte varit en enda olycka för honom. Kissat på toaletten har han gjort och en gång i skogen då vi var på cykelpromenad. Så det går ju strålande! Hoppas att det fortsätter såhär! :)


Tyvärr inga bilder då kamerans batteri var urladdat! Skärpning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0