Levi på gympa

Publicerat: 2011-09-12 Kl: 22:50:22 | I kategori: Levi


 

Idag var det första dagen för Levi på gympan. Eftersom det ligger så nära så gick vi dit. Vi stannade till vid lekplatsen då vi var lite tidiga. Levi lkete en bra stund innan han plötsligt stannar upp. Vi tittar på varandra och jag fick fråga om han kissade nu. Ja fick jag till svar. Tyvärr då i hans nya shorts som han skulle ha på gympan. Men vad gör väl det. :) JOnas som var på cykeltur medNoel svängde snabbt förbi med ett par jobbingbyxor till Levi.

 

Levi går i gruppen aporna. De gjorde en bana och de var i djungeln. Ledarna hade lagt ut lite djur. De klättrade över ormen, hängde i lianen över krokodilen och gå balansgång över fiskarna :)

Det var riktigt kul! Levi verkligen trivdes och var riktigt duktig på att klättra och hoppa mellan pallplintarna, rulla och gå som en elefant. När det var dags för vattenpaus och kisspaus, sprang Levi till toaletten och kissade :) Och drack vatten ur sin vattenflaska

 

Vi längtar redan till nästa måndag!

 

Status Levi:

Det gick jättebra på förskolan idag. En påse fick vi med oss hem. Det känns riktigt bra att det bara var 1 och inte 5 st såhär första dagen! Han är så duktig vår stora kille. :)


Kommentarer
Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★

sv: Jag heter CactuzGirl lägg till mig som vän så ska jag göra så du kan se de lilla klippet=)

2011-09-13 @ 18:51:56
URL: http://kattaaa.blogg.se/
Postat av: Caroline

prata med mig?

2011-09-15 @ 17:17:06
URL: http://www.smultronpaj.blogspot.se
Postat av: Mickan- mamma till Noel och Levi

Tack du underbara Caroline! Jag hör av mig!

2011-09-16 @ 08:05:28
URL: http://mickaann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0