Levi till akuten

Publicerat: 2010-09-13 Kl: 18:32:39 | I kategori: Allmänt


I torsdags så brände sig Levi på sin morfars motorcykel. Han fick rejäla brännblåsor och dessa har nu spruckit upp och blivit inflammerade. Så vi ska nu åka till närakuten och en läkare ska få titta på det och avgöra om dte behövs antibiotika! Hoppas verkligen att det går bra! Levi har ont i handen och besvärad av de! Stackarn!

Idag fick jag med mig 4 st barn från förskolan. Mina egna två och två bonusbarn. Nämligen Nattis och Colin. Det gick superbra att hämta alla 4 barnen. Dom har varit så duktigt. Lekt busat och nu ätit middag. Tess kommer och hämtar dom efter hon slutat jobba. Får väl se om hon får hem några riktigt trötta barn! :)
Underbara är dom i alla fall!

Idag har de varit fotografering på deras förskola. Och det blev både gruppfoto, enskilt och syskonfotografering. Längtar efter att få se bilderna! Helgen har varit lugn och skön men träffat fanmilj och vänner. I lördags hämtade jag och Levi upp Michelle och Mio. Åkte ner till centrum för att strosa runt. Handla lite kläder till barnen. Åt lunch på Waynes innan vi sa hejdå till Michelle och Mio och Mios farmor som skulle på kalas. Vi åkte hem till Jossan och familjen för att leka lite och snacka av oss. Nu för tiden blir det helgerna när vardagen inte räcker till! Tur det finns helger att hinna ses på!

Nej nu blir dte att gå ner till alla barnen som tittar på Pingu så snällt med Jonas!

Kram på er alla!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hoppas det går bra för er med Levi på akuten.. Stackarn :( kramkram

2010-09-13 @ 21:51:11
URL: http://[email protected]
Postat av: Tess

Som jag sagt tidigare så kom du som räddare i nöden igen. Du är en helt underbar människa som alltid ställer upp. Kom ihåg det. tack så jättemycket för igår. Barnen somnade strax efter att du gått.

Skönt att det gick bra för Levi. Visste väl att du kan din sak. Lyssna på ditt hjärta.

Kram på er i massor!!!

2010-09-14 @ 09:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0