Hallucinationer och annat konstigt!

Publicerat: 2010-03-12 Kl: 13:24:58 | I kategori: Allmänt


Noel hade ju somnat igår vid 19 tiden och vaknat någon timme senare och ville komma upp och gosa. När det var dags att gå och lägga oss igen ville han sova inne i sin säng. Vi hann precis lägga oss i sängen och Noel hade precis somnat. Då vaknar han och skriker och pekar ut mot fönstret, nånting var där sa han och han yrade massor. Hallucinationer. Så vi tog in honom hos oss och han fick alvedon och eftersom han hade så jobbiga febertoppar. tempen låg på nästan 40 grader. Under natten så vaknade han flera gånger och yrade och kunde inte somna. Han svettades massor. Vi hämtade in handdukar som vi baddade honom med och inget täcke hade han på sig. Pyjamas fick han ha för jag ville inte att han skulle få frossa.

Hela natten fortgick så och tillslut fick vi sova. Morgonen hemma har varit lugn.
Han hade ätit en halv smörgås. Levi kändes varm imorse men det var ingenting för nu känns han som vanligt. Nu blir det ju bara att man känner efter. Levi bajsade ner hela sig så vi tog en dusch. Noel ville först men ångrade sig så han satt inne i badrummet och bara myste med kossan och nappen medan vi duschade. Han orkade ingenting stackarn. Vid  10.30 somnade båda barnen och 10.40 kom Jonas hem. Förvånad blev jag då jag trodde han inte skulle komma förrän 15. Han åkte då hem till Michelle och Gabriel och satte upp deras väggord. Som överraskning hade han med sig ett nytt "Mio" väggord. Kika in i hennes blogg får ni se hur fint de blev!

Noel sover fortfarande och Levi är vaken och pigg. Idag får vi se vad dagen bjuder på. Beror ju lite på hur Noel mår och sådär. Vore skönt att komma ut en stund samtidigt som vi har en del att fixa hemma med alla väggorden. Till helgen ska vi få ut en prislista och olika förslag på väggord med priser. Hoppas det kommer in lite beställningar då. =) Ni kan alltid maila på [email protected]



Mamma och pappas lilla sjukling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0