2 dagar kvar!

Publicerat: 2010-03-24 Kl: 15:51:08 | I kategori: Allmänt


Förlåt för dålig uppdatering. Förhoppningsvis kommer det en längre sådan ikväll. För tredje dagen i rad har vi tillbringat tillsammans med Jossan och hennes barn. I måndags blev vi bjudna på Tårta eftersom hon fyllde år i söndags. Vi åt massor med tårta för den var verkligen supergod. Tog en promenad ute i det fina vädret.

Igår åkte vi till Sollentuna Centrum. Jossa hade aldrig varit där så jag var ju tvungen att visa henne detta underbara centrum. =) Blev en hel del shopping för oss båda trots att ingen av oss tänkt shoppa. hihi!


Idag besökte vi öppna förskolan tillsammans med Jossan och Nick. Det var evigheter sedan sist vi var där. På måndag ska vi dit igen för fotografering. Blir ju lite som ett 1-årsfoto för Levi eftersom han blir 1 år på fredag.
På fredag dag kommer alla mammor och äter tårta med oss. Michelle som fyller år samma dag som Levi har fått en Milanoresa i födelsedagspresent så hon och Mio kommer inte. Så alla ni andra som ska komma kan inte ni skriva en kommentar så jag vet att ni verkligen kommer. Jossan, Tess, Mia, Malin och Linda!



När Jonas kommer hem blir det Ikea och sedan shopping inför födelsedags kalasandet hela helgen!

Kommentarer
Postat av: Josephine- Mamma till Elika & Nick

Klart vi kommer!!! Inte vill vi missa det här =)

2010-03-24 @ 20:59:27
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/
Postat av: Tess

Klart vi oxå kommer!!!

2010-03-25 @ 08:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0