Tyvärr

Publicerat: 2010-06-15 Kl: 20:41:25 | I kategori: Allmänt


Tyvärr blir de inga bilder idag! Ska försöka igen senare men just nu går de inte att ladda in bilder på bloggen! För er som har mig på facebook kan se bilderna där! Det blev en hel del bilder hade svårt att välja och vraka bland alla bilderna vi hade tagit. Älskar verkligen min systemkamera!!!

I lördags fick vi besök här hemma! Michelle och Mio och Tess och båda hennes barn kom förbi hemma hos oss. Barnen lekte tillsammans och vi pratade en massa, Fick berätta allt om resan! hihi! Efter lite fika åkte vi ner till centrum allihopa. Eller ja Levi som hade somnat fick vara hemma med Jonas. Vi åt lunch på Waynes och sen gick vi runt i affärer. Hade två ärenden att göra. Dels en födelsedagspresent till min ena kusin och dels att kolla Noels skostorlek. Michelle behövde ett par skor till Mio hon med. Noel älskar sina "spriinga-snabbt-skor" från Stadium. Vi mätte hans fötter där och de visade sig att hans skor var en halv cm för små. Hade tänkt vänta med att köpa ett par nya skor men efter det här beskedet blev de ett par nya skor redan samma dag! Michelle köpte samma skor till Mio. Så grabbarna kommer bli så snygga! Tack för en toppendag tjejer!

Den här veckan har varit väldigt lugn än så länge. Lite trotsbeteende från Noels sida. Så skönt att bara vara hemma. har en hel del att stå i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0