1-årskalas

Publicerat: 2010-01-26 Kl: 14:37:10 | I kategori: Levi


Grattis Mio på 1-årsdagen
(igår den 25 januari)





Vi var bjudna på kalas hem till Mio igår. Men först åkte jag och lämnade Noel på Dagis. sedan åkte jag och Levi vidare till BVC för att kolla upp honom. Han kräktes nämligen på morgoen igår och det är inte så bra efter att man slagit i huvudet. Man ska ju vara vaksam ett dygn efteråt. Vår bvc sköterska blve liteorolig och fixade en tid åt oss på Astrid Lindgrens barnmottagning här i Väsby och vi fick tid klockan 11 samma tid som kalaset hos Mio. Ringde och berättade att vi skulle bli sena.

Väl inne hos läkaren kollade han upp allting och frågade. Levi fick krya på golvet men satt bara still. När han rörde sig så stannade han upp bara och tittade. Han tog sig åt öronen så läkaren kollade både öronen och ögonen men allt såg bra ut. Han var dock orolig för en inbuckning/hål som Levi fick på sidan av huvudet när han dunsade i trappan. Han ville skicka en remiss till Astrid Lindgrens barnsjukhus för eventuell röntgen av huvudet. han ringde kirurgen där som sa att det nog inte skulle behövas men att man skulle ha det under uppsikt!

Så vi fick åka hemåt eller ja vi åkte vidare till Mios kalas. Skönt att det inte var någonting man blir ju så orolig. Väl hemma hos Mio var alla redan där. Ja alla som inte blivit sjuka eller fått andra förhinder. Vi blev bjudna på tårta och kakor. Supergott! Tyvärr glömde jag kameran i alla hast på morgonen. Trodde den skulle ligga i skötväskan som vanligt men de gjorde den inte. Så ni får kika in i Michelles blogg efter bilder sedan. Barnen lekte massor. Mio och Levi höll på vid datorn och knappade på allt som går. Hoppas dom inte ändrade några inställningar eller raderade musik från ipoden. =)

Tack för ett underbart kalas med massa god fika och busiga barn!
Så spännande att våra små går från bebis till barn iår.
Näst på tur i ordningen är ju min Levi


Update: För en stund sedan ringde läkaren som vi träffade igår för att kolla hur allt stod till med Levi och om vi hämtat oss från allt som hänt. Han sa nämligen när jag kom igår att jag såg helt tagen ut efter de som hänt. Helt underbar läkare som verkligen bryr sig. Sånt gillar vi. Han ska även ta Levis 10 månaderskontroll nästa vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0