Lekpalatset

Publicerat: 2010-04-08 Kl: 21:46:44 | I kategori: Våra Äventyr!


Igår hade vi tänkt att åka till Mulle Meck lekparken i Järvastaden men eftersom vädret inte såg så lockande ut för dom små barnen att krypa runt i blev de istället Lekpalatset i Veddesta! Vid 11-tiden kom Tess och barnen och Michelle och Mio förbi hemma hos oss och mötte upp oss. Levi sov så jag fick väcka honom och packade in oss i bilen. Vi hade aldrig varit där förut så vi åkte efter Tess i bilen.

Väl framme sprang Noel och Nattis in på en gång. Inte hade dom tid att vänta på att vi skulle betala först! Det fanns massor utav roliga saker att leka med där. Mycket bättre än Barnens Djungel som ligger i Märsta. Här fanns det mer saker anpassat för 0-3 år och inte bara för dom stora. Allla barnen blev som tokiga och kröp runt.

Levi klättrade nog mest av alla. Noel hittade en Bobbycar med släp som han åkte runt på. Han älskar att köra Bobbycar. (Har 2 stycken hemma) Colin är så duktig som börjat gå! Han gick runt och tittade på allting. Det var lite svårt att gå på dom mjuka mattorna men jag tyckte han klarade det riktigt bra. Mio hittade också en Bobbycar som han gick runt med som en gåvagn. Nattis som längtat efter bollhav sedan vi var på Barnens Djungel hoppade in bland bollarna så fort vi kom dit. Sen var det hästen som lockade mest!
Även vi mammor tyckte att det var riktigt bra där! Det fanns verkligen utrymme för alla och det kändes aldrig som om det var för mycket folk där med tanke på att det är påsklov.

Servicen i Restaurangen går ju att förbättra. Tycker inte att det ska ta 45 minuter att få sin mat! Men annars får stället mycket bra betyg från oss. Vi kommer gärna tillbaka!

Först lite lek i bollhavet för Mio och Levi




Gungan var rolig


Klättra uppför trappan var Levi duktig på




Bilarna var roliga att åka runt på tyckte vi allihopa


Fast Bollhavet är ju riktigt mysigt


Mio trött och alla andra också såvi åkte hemåt efter att vi lekt i 4 timmar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0