Premiär

Publicerat: 2009-09-06 Kl: 01:07:01 | I kategori: Våra Äventyr!


Imorse klev vi upp gjorde oss iordning, packade färdigt våraväskor och åkte iväg. Idag var det nämligen premiär för Levi på babysim! Men först ut var rutinerade storebror på Minisim. Noel har gått alla 3 babysimkurserna och nästa kurs är Minisim. Jonas fick bada med honom och Levi och jag satt och tittade på i väntan på vår tur. Först sjöng dom "hjulen på bussen..." Efter det skulle dom gå på madrassen och sedan hoppa i. Noel var jätteduktig och gick på madrassen och hoppade i. Det syntes att han tyckte det var roligt. Men sen fick han fart när dom skulle hoppa från kanten då gick han längre bort från pappa som var i vattnet och hoppade åt ett helt annat håll, knasunge. Tur pappa är snabb!

Sedan var det dags för mig och Levi att hoppa i. Han tyckte det var mysigt i vattnet. Vi började även här med "hjulen på bussen..." Instruktören hade sedan introduktion med dom nya och vi andra fick cirkulera. Så tyvärr han vi inte med så mycket instruerad babysim. Men som den rutinerade kommer man ju ihåg nybörjargreppen. Händerna under bröstkorgen och tummarna vid axlarna så att dom simmar på mage! När Levi låg på mage försöktee han bara smaka på vattnet. På rygg gick de bättre. han var så duktig!

Efter simmet åkte vi hem och hängde upp våra badkläder och åkte sedan ner till höstfesten i centrum. Levi somnade på en gång medan Noel höll sig vaken lite till. Vi gick runt och kikade i affärer och träffade på folk vi kände. Jag köpte nya träningskläder för på tisdag ska jag och Levi på Babysats med Michelle och Mio! Jonas köpte en snygg puma college tröja!


Noel på väg hem från förskolan.


Ikväll  har vi haft Linda Farzad och Meja över på middag. Noel blev jätteglad när jag sa att Meja skulle komma. Åh vad han tycker om henne. Han vill se efter henne hela tiden. Ge henne nappen när hon är ledsen. Han vinkade och pussade på Lindas telefon när hon visade en bild på Meja, söta!! Vi hade riktigt trevligt! Levi fick provsitta gåstolen ikväll under middagen. Vi plockade fram den igår och det gillade han. Inte riktigt än har han förstått hur man gör men han pillar nyfiket på alla sakerna som finns där.

Imorgon kommer bilder har inte laddat över dom från kameran än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0