Dag 2 i Sundsvall

Publicerat: 2009-10-27 Kl: 09:58:25 | I kategori: Våra Äventyr!


Kvällen var lugn igår. Åt på Kina restaurang. Gick tillbaka till hotellet och båda barnen somnade på en gång. Jonas var trött efter dagens arbete och väl värd en lugn kväll!

Imorse var Noel svårväckt. Levi vaknade på sin bästa sida. Tyvärr har Levi blivit lite hostig under natten så hoppas att det inte blir värre. Vill ju inte sitta inne på hotellet resten av tiden. Linda och Meja kom hit vid 8-tiden och vi gick ner och åt frukost. Så underbart att bara få gå och plocka det man vill ha. Finns ju massor att välja på! Noel tycker bäst om prinskorvarna och kaviarn och juicen! Fast roligast är ju att springa fram och tillbaka mellan receptionen och frukosten. Dom ligger precis bredvid varandra och det är inte så mycket folk på hotellet så han stör ingen.


Nu är vi tillbaka på hotellrummet. Har plockat iordning på våra saker så att det inte ser ut som ett bombnedslag här. Noel tittar på barnkanalen och Levi ligger bredvid mig i sängen här och är lite trött.
Idag ska en kompis till Linda komma och möta upp oss på hotellet så ska vi gå och köpa med oss lunch och gå hem till en kompis till henne som har en bebis. Där ska vi spendera våran dag. Vi får helt enkelt se vad som händer. =)


Levi och Noel igår på Charm i In Gallerian

Vill passa på att Tacka för alla fina kommentarer jag fått under vår vistelse här i Sundsvall! Det värmer och gör att jag känner att det faktiskt inte är så tokigt i den här fina staden Sundsvall!
Vill även välkomna alla nya läsare jag fått! Kul att ni kikar in och hoppas ni vill stanna!

Kommentarer
Postat av: Tess

Skönt att du fick en annan syn på Sundsvall nu.

Verkar vara kul med hotellfrukost och lite turistliv. Blir lite avis:-)

Vi saknar dig här i stockholm iaf. Kram på dig.

2009-10-27 @ 14:35:35
URL: http://www.tessliv.blogspot.com
Postat av: Kevins mamma Mia

Hejsan! Grattis till att ditt lilla underbarn kryper! (: Det ser ut som ni har super mysigt. roligt att du uppdaterar om allt! De uppskattas! We miss you all!! Kramar

2009-10-27 @ 17:11:45
URL: http://svalan87.blogg.se/
Postat av: lisa

Va roligt att läsa om eran vistlese i sundsvall. Den stan gillar jag=)

2009-10-27 @ 19:43:13
URL: http://lizvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0