Bebisträff

Publicerat: 2009-10-27 Kl: 21:19:13 | I kategori: Våra Äventyr!


Klockan 11 mötte vi Lindas kompis E, som är från Sundsvall, nere i recpetionen. En jättetrevlig tjej! Vi gick mot Village (en butik) där hon skulle in och handla en inflyttningspresent till henne vi skulle hem till. Vi stod utanför med vagnarna men jag tror att jag måste ta mig dit någon dag och kika lite. Efter det gick vi mot ett salladsbuffé ställe. Minns tyvärr inte vad det hette. Vi köpte salladsbuffé och tog med oss. Fanns allt att välja mellan och man fick plocka själv. Fräscht och riktigt bra! Någon som vet va den heter?!

Efter de gick vi och handlade korv på Sibylla till Noel innan vi kom fram till Lindas kompis E kompis L (vill inte skriva ut namn i bloggen då jag inte vet om dom vill de) Vi trängde in vagnarna i hennes lägenhet, domtog upp hela hallen. L har en son som är 4 månader. Både L och hennes son S var jättetrevliga och hade en jättefin lägenhet med många fina inredningsdetaljer. Inspiration! Barnen låg under babygymet medan vi satt i soffan och åt våra egengjorda sallader. Noel sprang runt som en liten kalv på grönbete. Allt var ju nytt och spännande. Levi kröp omkring under babygymet och glömde helt bort att han var hungrig. Tillslut tröttnade han och kom ihåg att det var ju lunchdags. Vi tjejer pratade på som aldrig förr. Finns massor att prata och fråga om när inte alla känner alla! Vi hade riktigt trevligt. Levi blev trött och somnade i vagnen efter lunchen. Noel fortsatte att äta korv och plocka med allt som fanns. Roligast var en liten spegel som han fick till att vara en telefon som han gick och pratade i hela tiden. Vi fikade, drack kaffe och åt Almondy tårta. Supergod!

E skulle åka och jobba men vi stannade kvar ett tag till. Barnen sov i omgångar alla utom Noel som höll lådan hela dagen! Oj vad vi skrattat åt honom idag. Tookstolle. Klockan närmade sig 16 och Jonas ringde och sa att dom strax skulle åka tillbaka till hotellet. Vi klädde på oss och Tackade för en toppendag och gick mot hotellet. Vi hittade tillbaka på en gång! Nu börjar man ju känna sig hemma här! Mötte killarna i receptionen och Noel somnade i vagnen. Inte så konstigt som han hållit igång!  Innan middagen gick vi upp på rummet och vilade. Levi busade med Jonas medan han ringde vårt försäkringsbolag om vår kamera. Förhoppningsvis får vi ut en ny kamera genom att endast betala självrisken. Kommer då att få en annan modell då den vi har inte produceras längre! Toppen!

Väckte Noel så att han inte skulle sova förlänge. Hmm... Inte det lättaste. Fick tillslut upp honom. Då hade Levi somnat i sängen. Jag la mig med Noel bredvid och myste men han somnade oxå. Jag och Jonaslåg och tittade på våra underbara pojkar och visst blir man fylld av kärlek av att göra de!!!

18.30 gick vi mot restaurangen Tandoori för att äta Indiskt! Det var inte så mycket folk (vardag, jag vet) Toppen bra för oss med 3 barn som inte alltid vill sitta still eller vara restaurang tyst! Det bästa meddenhär restaurangen var att dom hade ett lekrum för barn som var riktigt bra! Noel lekte massor där. Maten var supergod!



Gyllene ögonblick
Nu är vi tillbaka på hotellet och en riktigt myskväll väntar med lite gottigott och tv-tittande! Måste berätta om våra underbara pojkar. Levi låg i våran säng och Noel satte sig gränsle över honom och tog tag i hans händer och smakade lite på honom så att det killas och kittlas så där ni vet! Levi skrattade verkligen hur mycket som helst! Noel med för den delen. hihi Vi filmade med min mobil. Oförglömligt ögonblick


Imorgon bär det nog av till Birsta!





Kommentarer
Postat av: Tess

Glöm inte att visa oss bildbeviset bara:-)

2009-10-27 @ 22:35:04
URL: http://www.tessliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0