Summa sumarum

Publicerat: 2009-11-02 Kl: 21:01:18 | I kategori: Våra Äventyr!


Efter en vecka i Sundsvall kan vi sumera det hela som en riktigt härlig semester med sina födelar och nackadelar. Både ljusa och mörka sidor. Barnen har klarat det förvånandsvärt bra! Endast lite gnäll i slutet av båda bilfärderna, nätterna har gått bra och likaså nattningen. Tyvörr så brände sig Noel på en riktigt skållhet "spot-lampa" som fanns på fönsterbrädan på hotellrestaurangen. Vi åt även på hotellet på torsdagen medan Linda Farzad och Meja åkte för att kolla på Hockey. Han brände sig så mycket att han hade så ont och knappt kunde använda handen. På morgonen hade han stora brännblåsor. Vi hade kylt ner fingrarna med massor utav is och rinnande vatten. Han var försiktig med att använda handen i två dagar. Nu har blåsorna spruckit och vi håller rent dem så det inte blir bakterier.



Hotellfrukost och slippa städ och tvätt och andra MÅSTEN! Var enormt skönt! Bara njuta och hade det bra hela familjen. Kul var det att oxå Linda och Meja följde med upp så vi hade några att vara med på dagarna. Synd bara att Linda blev sjuk mitt i veckan. Men det är ju sånt man inte kan hindra tyvärr.


Staden var väldigt fin men inte så stor men även det kan vara ganska skönt så man slipper gå vilse. I för sig så gjorde vi nästan de i IN-Gallerian! haha!

På fredagen hade killarna jobbat klart förutom en enstaka timme som dom var tvugna att jobba. Vi åt frukost tillsammans alla 7 (4 vuxna, 3 barn) innan dom åkte iväg. Vi checkade ut från hotellet när dom kom tillbaka och packade in i bilarna. Besökte två butiker som vi hittills inte besökt. Nämligen Toddler och Village. Toddler är en barnbutik med leksaker barnrumsinredning, barnvagnar, bilbarnstolar, märkeskläder och annat som har med barn att göra! Fanns hur mycket som helst och det var svårt att komma undan utan att handla. Vi handlade en julklapp till Noel där. Toddler har endast 4 butiker i Sverige. Enligt mig borde dte finnas fler!!!


Linda Farzad och Meja åkte hem efter de. Vi fortsatte vidare en stund innan vi åkte till Birsta och kikade runt där eftersom Jonas oxå ville se Birsta. Bäst att passa på vem vet om man kommer till Sundsvall igen. Vi gick runt och tittade i alla affärerna och Jonas gick in och handlade ett nytt skal till hans iphone. Jag satte mig på en bänk och gav Levi lite lunch. Noel sprang in på Panduro som låg mittemot den bänken som jag satt på. Han hittade nämligen ett pysselbord där precis i entrén som hade "plusplus" Små små pusselbitar som han tyckte var superroliga. Vi fick honom knappt därifrån och bestämde att vi kunde köpa sådana till honom. Dessa lekte han med hela bilresan hem. Vid 4-tiden började vår resa hem! Jonas körde den mesta biten och jag körde sista biten. Skönt att komma hem till sitt eget hus och sin egen säng!

Kommentarer
Postat av: Josephine, Mamma till Elika & Nick

Skönt & komma i väg men alltid skönt & komma hem ;-)

2009-11-02 @ 21:49:02
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/
Postat av: Tess

Borta bra men hemma bäst som de brukar säga.

Japp självklart kommer jag på onsdag och torsdag det vill jag ju inte missa. Vore toppen om du ville ta med dig Tupperware till på tors för då kan jag lägga dom i bilen.:-)Tack jättesnällt.

2009-11-03 @ 09:19:31
URL: http://www.tessliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0