Kafferep hela långa da'n!

Publicerat: 2009-11-05 Kl: 00:06:38 | I kategori: Noel


Idag var det dags att gå till öppna förskolan med Levi efter att vi lämnat av Noel på sin förskola. Dom skulle ut och ha tvärgrupper idag. Mötte upp Jossan och Nick, Tess och Colin, Michelle och Mio och Linda och Meja. Vi har blivit ett riktigt stort gäng! Och fler kommer vi bli...!
Efter vi pysslat och haft oss där blev de lunch och massa prat uppe på Waynes. Jonas ringde och sa att han kunde hämta Noel på förskolan så jag satt kvar och pratade en stund till. Dom kom sedan ner till centrum en stund och vi gick in på Claes Ohlson och letade spik till våra lister. Hittade inga där så vi fortsatte ner till Swedol där vi köpte spik. Körde även en tur till Rusta- Nu har vi hittat Levis matta han ska ha på sitt rum! (dock inte köpt den ännu, mycket kostnader nu... suck!)

Vi håller ju på att göra om hallen och fräscha till den. Eller vi och vi min älskade Jonas håller på för fullt! Han är så otroligt duktig och han älskar att hålla på att pyssla med sånt här! Det blir verkligen fint. Dom som bodde här innan oss har slarvat så det känns riktigt bra att göra det ordentligt! Jonas har målat hela kvällen och jag har busat med våra barn. Dom har hjälpt mig att flytta ner Levis spjälsäng till längst ner så vi inte råkar ut för att han skulle börja klättra och trilla ur sängen. Klättra gör han ju redan. Både Noel och Levi hjälpte till!! Haha ni skulle  sett dom. Gyllene ögonblick för min del!


Noel bjöd sedan in mig på "kafferep" på hans rum efter att Levi somnade. "Vaffe vaam" -kaffet varmt Han bar kaffekoppen med playdooh lera i med en av hand grytlappar han har! Sötungen!
Ni vet en sån där liten plastkopp med litet handtag. Tror ni inte att gullungen är så underbar att han håller i lilla handtaget sen där lilla ögglan som är minimal och låtsas dricka sitt kaffe! Vi sjöng också Baka, baka liten kaka...

"Baka baka liten kaka,
Rulla rulla liten bulla,
mjöla, sockra, kanela,
och skjuts in i ugnen,
vänta vänta och vänta igen,
smaka smaka smaka"

Noels variant gick såhär:


"Baka baka kaka,
julla, julla,
sussa,
veeenta, veeenta, veeenta
*smack, smack* (låter han)"


Helt underbar! Han sjöng hela sången på en gång!


Imorgon är det föräldragrupp igen som vi ska gå på!

Krya på Dig Elika så att du blir frisk igen!

Kommentarer
Postat av: Josephine, Mamma till Elika & Nick

gulliga Noel =) Elika tackar för krya på dig hälsningen ;-)

2009-11-05 @ 11:38:56
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/
Postat av: Tess

Tack för idag!Lite annorlunda att vara så få men det gick ju ändå:-)

2009-11-05 @ 14:35:17
URL: http://www.tessliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0