Trevligt sällskap!

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 21:05:24 | I kategori: Allmänt


Igår åkte jag och Noel hem till Jossan och Elika. Jossan var ledig från jobbet och Noel mår mycket bättre. Så vi tänkte passa på att ses. Ville väldigt gärna kika på Elikas nya rum förstås och nya vagnen såklart! hihi. Tog faktiskt bilen (även fast det inte är så långt att gå) hade vaknat med bäckensmärtor under natten så ville inte riskera att få ont när jag gick.

Elika sov när vi kom. Jossan hade dukat upp med Muffins, kakor och kaffe! Mums vad gott det var!! Noel var blyg i början innan han tillslut kom igång! Elika vaknade efter ett tag, hon var nog nyfiken på vilka som hade hälsat på! När hon såg mig ville hon komma upp och sitta i mitt knä! Charmtroll! När både Elika och Noel kommit igång så gick vi in och lekte på Elikas nya rum! Det var riktigt snyggt, blev så himla bra! Självklart skulle barnen leka med samma saker. hihi!

Innan det var dags för oss att kila hem gick Noel in i köket och öppnade deras frys och tog fram en påse med majs, ärtor och paparika! haha. han försökte länge och väl öppna påsen som var väl igensluten! Mammas lilla tok! Jonas kom förbi för att kika på Elikas rum och för att hämta hem oss såklart! hihi. Vi vinkade hejdå och insåg att nästa gång vi ses har vi nog en liten bebis! Känns helt sjukt! Innan vi åkte hem handlade vi lite på Ica för att sedan åka hem och laga middag.

Noel somnade i skaplig tid och dte känns att han börjar komma tillbaka till verkligheten nu! Äntligen!

Tack för en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Therese Gravid och Melwins Mamma

Mysig dag ni verka haft

2009-03-19 @ 06:22:20
URL: http://livetsommammma.blogg.se/
Postat av: Angel

vad skönt att Noel mår bättre..

kram

2009-03-19 @ 08:42:39
URL: http://angelslillavarld.blogg.se/
Postat av: josephine *Elikas mamma*

Tack själv, för en mysig skojig dag!

2009-03-19 @ 11:24:21
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0