Spänning

Publicerat: 2009-07-06 Kl: 15:20:31 | I kategori: Allmänt


Så har denna helg sprungit iväg och jonas är tillbaka på jobbet. I lördags var vi på Solviksbadet i Bromma med kompisar. Solade och badade massor. Vattnet var varmt och oinbjudande! haha tycker dte ser läskigt ut med mörkt vatten. Men vi badade allihopa. Eller ja alla utom Levi som sov skönt i sin vagn. Vi turades om allihopa med att bada så till och med jag, Jonas och Noel fick bada alla 3 tillsammans. Noel älskade verkligen vattnet och vi simmade ut till flytbryggan och hoppade därifrån innan vi simmade tillbaka! Han är så duktig vår lilla kille! Vi åt lunch vid brostugan alldeles vid Drottningholmsslott innan vi åkte hem till Bromma för att grillla! Underbart Gott var det!

I söndags åkte Jonas och jobbade medan jag och barnen tog igen oss efter en sen kväll. Jonas kom hem och åt lucnh med oss och vi följde sedan med tillbaka till jobbet så han fick jobba färdigt. Middag hos mamma och Erica. En riktigt mysig helg med andra ord. Juste Jonas tyckte att det började lycka WC-rent hemma hos mamma. Så när han kom in i hennes badrum möttes han av en liten Noel som hade hällt i WC-rent i toaletten och tryckte på spola knappen. Hahha underbara älskade lilla knas. Han tyckte väl att det behövdes och sett hur mamma och pappa gjort hemma!

Idag väntar vi med spänning på besked. Idag ska nämligen Jossan och Ali blir föräldrar igen! Elika ska bli storasyster åt en liten lillebror! Hoppas verkligen att allt har gått bra och att vi snart får höra ifrån ER!En storebror och snart en storasyster

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0