Barnens Djungel

Publicerat: 2009-07-28 Kl: 09:52:06 | I kategori: Levi


Idag åker vi till Barnens Djungel hela familjen tillsammans med Jossan Ali Elika och Nick! Jossan frågade oss igår om vi ville följa med dom dit! Självklart vill vi ju de! Senast vi var där var jag höggravid med en liten Levi i magen och Noel sprang omkring för fullt! Vi hade ägnat en hel helg åt bara vår älskade lilla Noel innan lillebror kom ut. Nu ska det bli kul att åka dit igen.

i Söndags blev ju vår älskade lilla Levi hela 4 månader!! Han är så underbar vår lilla kille. Han är glad och skrattar för det mesta, rör sig runt en massa och ligger sällan still. Han har börjat ta tag i leksakerna som hänger ner från babygymmet. Vända sig från rygg till mage och mage till rygg är han riktigt proffsig på. Han lyfter sig upp med bara armarna när han ligger på mage! hihi! Sitta kan han oxå nästan själv! Igår var vi på BVC och vägde och mätte honom. 7770g och 65,5 cm lång! Stor kille!


En gammal klassiker från Värmland!
(Har inte laddat upp bilderna från i helgen än)

Kommentarer
Postat av: Josephine, Mamma till Elika & Nick

Tack för en skojig dag i djungeln ;-)

2009-07-28 @ 18:29:33
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/
Postat av: Margareta Rosén

Vilka härliga saker ni gör med goda kompisar och alla barnen. Pojkarna har så duktiga föräldrar som tar med dom på roliga upplevelser. Kram till ER alla. Farmor

2009-08-01 @ 10:49:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0