Vagnen är inköpt!

Publicerat: 2009-02-01 Kl: 20:04:19 | I kategori: Allmänt


Har inte skrivit någonting under veckan. Vi har haft mycket och göra och orken har inte funnits där för bloggning. Har suttit vid datorn och följt alla bloggar jag brukar men inte haft lust att uppdatera. Sorry för det!

I måndags åkte vi direkt till babyproffsens nyöppnade butik i barkaby för att kika på vagn. Åkte sedan vidare till Babyland och kikade på deras vagnar. fick en bra genomgång av de syskonvagnar som finns att välja mellan. Vi åkte hem och funderade och pratade igenom viktiga kriterier. Det slutade i en lättare katastrof. Tror att vi båda var väldigt trötta då vi varit uppe sedan 05.30.

Beslutet togs några dagar senare. På torsdagen åkte vi till babyland för att köpa en bilbarnstol som Jonas kan ha i sin nya firmabil så han slipper åka hem och lämna bilen för att sedan gå till förskolan och hämta Noel. Vi kommer ju att behöva två bilbarnstolar när lilla bebisen vuxit ur sitt babyskydd. Så vi valde att köpa ett helt nytt! Babyland hade nämligen erbjudande på en exakt likadan som vi redan nu har till Noel. Självklart var den slutsåld. Vi åkte vidare till Babyproffsen för att beställa en:

Babytravel syskonvagn deluxe med liggdel i färgen oliv (svart liggdel då den inte finns i oliv)

Medan vi väntade på hjälp såg vi en Akta Graco Cosmic Comfort bilbarnstol för endast 1995:- (istället för 3195:-) En modell som är bättre komfort och någon extra funktion men i övrigt är nästan somd en Noel har Akta Graco duoflex XTP
Så det blev alltså en vagn och en bilbarnstol. Vagnen hämtade vi inte ut idag utan beställde den och betalade handpenningen. Hämtar ut den lagom tills bebisen vill titta ut!

Känns skönt nu när den är beställd! Nu kan jag äntligen andas ut....


Fast i färgen oliv!




Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Hur mycket kostade vagnen ni köpte? =) Vi ska också ha ett till barn, nästan samma ålderskillnad på tjejen vi har nu och den lilla som ni har mellan eran son och den lilla och vi tänkte också köpa en sån där vagn! =)

2009-02-03 @ 16:13:45
URL: http://vendelasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0