Snögubbar och pulkaåkning!

Publicerat: 2009-02-22 Kl: 23:33:30 | I kategori: Allmänt


I går hade vi en städdag! Städade hela lägenheten riktigt noggrant, alltså ingen vanlig städning med bara dammsugning, moppning utan en grundlig! Kändes skönt efteråt. Tvättade lite oxå! Känns alltid skönt att få det klart! På eftermiddagen åkte vi över till Jonas föräldrar på middag oxstek med potatisgratäng och god sås. Fruktsallad till efterrätt. Noel åt massor :-) Vi kikade på melodifestivalen och åkte sedan hem! Tack för god mat och en trevlig eftermiddag/kväll!

Noel somnade i bilen och somnade direkt när vi la ner honom i sängen. Dock vaknade han vid 00.30 och bara skrek. Förmodligen mardrömmar igen. varken jag eller Jonas fick röra honom. Nappen och kossan ville han inte ha. Det var helt enkelt bara till att låta honom lugna ner sig själv. Tillslut gjorde han de och vi gick och la oss alla 3 i våran säng. somnade vid 2-tiden. Men redan vid 5-tiden vaknade vi av att Noel skrek igen :-( Stackarn, så jobbigt att drömma. Det går ju inte att göra något heller. Tycker så synd om honom. Men det är väl bara en period/fas som alla barn går igenom.


(klicka för större bild)

Vi sov ut länge allihopa, välbehövt! När vi vaknade låg snön alldeles mjuk och fin på marken. Så vi åt frukost/lunch innan vi gick. Noel var först lite misstänksam och bara stod och tittade. En granne var ute med sin dotter och åkte pulka. Noel fick sedan pröva åka. (Vi har ju ingen pulka till Noel) Han tyckte det var jätteroligt! Sedan byggde vi en stor snögubbe! Alltid lika roligt. Man blir ju som barn på nytt när det kommer mycket snö!! När snögubben var klar kom Mia och kevin förbi med en mamma och hennes dotter. Dom var på väg till pulkabacken men stannade för lite lek och småprat!


Jonas och Noel  klär på snögubben lite kläder
       


(Klicka för större bild)
   

Så här fin blev vår snögubbe!
I bakgrunden kan ni skymta K och hans kompis N





Titta vilken fin snögubbe jag har gjort!!
En stolt liten Noel



Noel i pulkan!


När vi kom in fick Noel sova en stund. Han var helt slut efter en dag ute i snön. När Noel somnat passade jag och Jonas på att fika och planera inför sommaren! På kvällen kom min pappa och mina 2 systrar förbi! Det var längesen jag träffade min ena syster så det var verkligen kul att få träffa henne. Noel blir alltid lika glad när dom kommer!





Juste måste bara skriva att efter vi gått in så satt vi i köket med utsikt över vår fina snögubbe. Då ser vi hur två barn springer fram och tar av snögubben sina armar, ögon, näsa och mun och byter ut dem mot nya! Verkligen ta över vår snögubbe som vi fått upp tillsammans Jonas, Noel och Jag. Haha! Glad att kunna glädja andra i alla fall!

Kommentarer
Postat av: Therese Gravid och Melwins Mamma

Vilka härliga bilder och noel är bara för sött..!!!

Fin snö gubbe.. =)

2009-02-23 @ 07:24:42
URL: http://livetsommammma.blogg.se/
Postat av: josephine *Elikas mamma*

vilken härlig dag ni har haft =) Fin snögubbe =)

2009-02-23 @ 10:03:02
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/
Postat av: Angel

Vilken fin snögubbe!



Jo, angående Noels skrik på natten så kan jag tipsa dig om att läsa om nattskräck. Det låter lite så.

Linnéa gick genom en sån fas också, vid ungefär 14 månaders ålder.



kram

2009-02-23 @ 20:01:02
URL: http://angelslillavarld.blogg.se/
Postat av: Margareta RosénMargareta

Vilka fina bilder på en jättegubbe bredvid en söt Noel. Härligt att vi fick lite snö. Kram farmor

2009-02-28 @ 11:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0