Öppna och Fika

Publicerat: 2009-02-13 Kl: 20:51:20 | I kategori: Allmänt


Idag har jag och Noel busat på öppna förskolan hela förmiddagen! Var kul att vara där eftersom det var så längesedan sist. När vi kom vid 9.30 var vi först. tror många är hemma och är sjuka för det brukar vara väldigt mycket folk på fredagar annars!
Efter sångstunden passade Noel på att överraska pappa med en sak till Alla Hjärtans dag! Sedan var det dags för lunch och vi gick till waynes och mötte upp Jossan och Elika. Jag och Jossan åt ost och skink paj medan Noel fick en yoghurt och sedan plättar med sylt och grädde. (Elika hade ätit hemma strax innan)

Båda barnen somnade efter lunchen och vi mammor passade på att fika och tjattra på som vanligt ;-) Alltid lika trevligt! Unnande oss varsin smaksatt Latte! Mums!

När Elika vaknat gick vi runt och kikade i lite affärer. Köpte en Alla hjärtans dag pesent till Noel som han ska få imorgon! Tröja + byxor som kommer sitta jättefint på honom.

Noel som varit vaken sedan 06.00 imorse sov riktigt länge idag. Skönt för honom att få sova ut! vid 15-tiden kom min älskade Jonas ner till oss i centrum. Han skulle kika på nya glasögon. Han provade nog alla som fanns i butiken innan han bestämde sig för 2 par! Han får hem dem om ca 10 dagar! :-) Kommer bli en riktig snygging!

Ikväll åt vi tacos och ska mysa framför soffan. Finns ju inge bra på TV så vi kanske ser någon film eller bara myser :-)

Kommentarer
Postat av: josephine *Elikas mamma*

Tack för en mysig dag =) Alltid lika skoj & prata med dig :-)

2009-02-14 @ 12:25:10
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0