Nästa man för rakning!

Publicerat: 2009-02-07 Kl: 21:59:15 | I kategori: Allmänt


Igår hade vi en supermysig middag med min bästa vän och hennes sambo! Dom väntar sitt första barn till sommaren! Ska bli så mysigt med en massa bebisar till våren, sommaren och hösten! :-) Jonas hade lagat en riktigt god middag och vi satt uppe länge och bara pratade och hade det trevligt!! Själv var jag riktigt trött efter en lång arbetsvecka. Så jag slocknade nog på rekordtid efter att dom gått :-)

Imorse vaknade Noel vid 8-tiden.
han fick ligga i våran säng och titta på barnkanalen. Perfekt då slapp man gå upp på en gång! :-) På förmiddagen tog vi det bara lugnt och myste hela familjen. När Noel sedan skulle sova middag passade jag på att göra detsamma! Somnade på en gång då med. Snacka om trött!
När Noel vaknat åkte vi hem till våra vänner P och J och deras två barn. Deras son är 2 månader äldre än Noel. Dom busade en massa efter en lite blygsam start. Men efter ett tag var det full fart på grabbarna!

Lilla A var nyrakad på huvudet (Ja alltså inte helrakad utan 6 mm fanns kvar) Då började vi prata om Noels hår att det inte växer så mycket! Vi har ju inte klippt honom någonting och han är 1 ½ år den 10:e feb! Så vi tänkte att nu är det dags för första "locken" att klippas och första rakningen var ett faktum. Jag var lite rädd i början för att klippa i hans hår. Lilla A fick sen visa att det inte var någon fara att bli rakad med hårtrimmer. Han gick från 6 mm till 3 mm. Sedan var det Noels tur och han tyckte bara att det var roligt. Lite lättare när han hade fått se kompisen göra först! Han log hela tiden och ville sen pröva själv, vilket han inte fick!

Noel fick 6mm. Så nu hoppas vi att håret tar fart och växer på!
Han är super söt!!


Hade tyvärr glömt kameran hemma. Men här får ni en bild innan han somnade!
Visst blev han fin i nya frisyren!?!

Kommentarer
Postat av: josephine *Elikas mamma*

Hihi söting =) Elika fick sitt hår lite klippt när vi var uppe hos mamma i julas =)

2009-02-07 @ 22:02:33
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/
Postat av: Karin

Taskigt..kunde han inte ha fått prova då...skrattar

2009-02-07 @ 22:19:46
URL: http://lightelegance.blogg.se/
Postat av: Therese Gravid och Melwins Mamma

Hihi så sött..!!!

2009-02-08 @ 08:53:56
URL: http://livetsommammma.blogg.se/
Postat av: Margareta RosénMargareta

Han är för söt. Du sparade väl en hårlock? kram farmor

2009-02-10 @ 18:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0