Noels Djungel Äventyr!

Publicerat: 2009-08-02 Kl: 22:41:08 | I kategori: Våra Äventyr!


Här var det tomt och ensamt med inlägg. Vi har haft så mycket för oss så att bloggen har fått vila. Hoppas att ni har haft tålamod att vänta! Den som väntar på något gott...

I förra veckan var vi ju med Jossan med familj på Barnens Djungel. För er som inte vet är det en temapark med klätterställningar och mjuka ytor som barnen kan röra sig runt på i djungels väld! Vi åkte dit på förmiddagen när dom precis hade öppnat i hopp om att det skulle vara lite folk, vilket det var. Vi tog oss ett bord och Noel och Elika började utforska Djungeln. Först i lilla hörnan för barn mellan 0-3 år. Tillslut började dom utforska vidare. Noel tog Elika i handen och som gick tillsammans och "småpratade" med varandra bort till klätterställningen. Hihi söta små barn! Så Jonas och Ali (Elikas pappa) gick med dem upp i klätterställningen. Åh vad dom höll på och hade roligt. Sedan turades vi om alla 4 med att springa omkring där uppe. För oss mammor blev det paus i form av amning av våra pluttar. Papporna var helt slut och alldeles trötta, vilket jag förstår för det var jobbigt och svettigt att springa omkring där. Noel och Elika sprang runt som tokar och hade verkligen hur kul som helst! När dom båda blev trötta gick vi mot bilarna! Noel somnade på en gång. Hörde sedan att Elika gjorde detsamma!


Lilla hörnan

  
Noel påväg upp till stora klätterställningen!

(Tyvärr blev det inte så många bilder. Får kolla med Jossan om dom fick några bra bilder därifrån)

Innan vi åkte hem passade jag och Jonas på att äta lite i lugn och ro. Båda barnen sov så vi åt riktigt god Thai-buffé. Skönt att få äta och sitta ner en stund! Sedan åkte vi hem och busade med våra små pojkar! På kvällen gick vi ut och lekte i det fina vädret!

    
Noel har lärt sig att själv klättre uppför klätterväggen upp mot rutschkanan. Innan har man fått lyfta upp eller hjälpa honom upp. Men nu klarar han det själv!


Visst ser det härligt ut med kvällssolen!!

Kommentarer
Postat av: Josephine, Mamma till Elika & Nick

JAg ahr lite bilder men vet inte om dom är så bra, skickar dom på amilen =)

2009-08-03 @ 08:15:37
URL: http://wwwmammatillelika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0